امروزه که به برکت نظام مقدس اسلامی زمینهی رشد و توسعهی فرهنگی و اجتماعی جامعه مهیاست رسالت و وظیفه متولیان و مسؤولین جامعه در توجه جدیتر به اهالی قلم و فرهیختگان امری کاملاً ضروری و واجب است که این توجه میبایست با دو رویکرد حل مشکلات نرمافزاری و سختافزاری ایشان همراه باشد.
مشکلات نرمافزاری اصحاب قلم برمیگردد به ویژگیهای شخص نویسنده، اینکه چه مقدار از فضای علمی و وجاهت در میان جامعه برخوردار است و به طور کلی به کاراکتر اهل قلم برمیگردد.
مشکلات سختافزاری این قشر بیشتر در زمینهی نشر اندیشه است و معضلات فنی و هزینههای مادی که دامنگیر اهل قلم میباشد.
توجه جدی مقام معظم رهبری به فرهیختگان در عرصههای مختلف علم و ادب در کشور و دیدارهای حضوری ایشان با نامآوران و صاحبنظران علم و ادب و اهل قلم نشاندهندهی اهمیت و نقش روشنفکران جامعه در نزد معظمله میباشد.
در دیدارهایی که رهبر انقلاب با فرهیختگان جامعه دارند در حضور ایشان مسائل و مشکلات و تنگناهای موجود در جامعه مطرح میشود.
حال که مقام معظم رهبری به اعتلا و رشد فرهنگی و رفع موانع موجود بر سر راه فرهیختگان جامعه علاقهمندند و در جهت نیل به آن اهتمام جدی دارند سایر مسؤولین و متولیان نیز میبایست با سعهی صدر، مشکلات اهالی قلم و خردمندان را در ابعاد مختلف دقیقاً بررسی و در جهت رفع آن اقدام نمایند.
اگر اصحاب قلم در جهت دلسوزی و حس میهندوستی به بیان واقعیات و مشکلات جامعه میپردازند تاب تحمل انتقادهای آن را داشته و در جهت رفع موانع فرا روی ایشان گام بردارند.
به امید آن روز که ایران سربلند ما همواره در مسیر پیشرفت، توسعه و تعالی باشد.
خود علاقمند هستید، اگرچشم به آینده دوختهاید و نمیخواهید فرصت های تکرار نشدنی را از دست بدهید، اگر نمیخواهید در عرصه رقابت های اقتصادی از دیگر دست اندرکاران امور بازرگانی و صنعتی کشور عقب بمانید، جز دسترسی سریع به اطلاعات حرفه ای خود چاره ای ندارید!
حضرت آیت الله خامنهای
شعرای کشور به ویژه شعرای جوان باید با استفاده صحیح و مناسب از زبان فاخر شعر، روح امید، حرکت و پیشرفت را در جامعه و مخاطبان خود بدمند.
اصحاب قلم، رسالتها و وظایف، موانع و مشکلات اهالی قلم به عنوان نوعی از راهبران فکر میبایست مروج اندیشههای نو در جامعه باشند. اندیشههایی که باعث بالندگی و ایجاد حرکت به سوی تعالی، رشد و در مسیر پیشرفت و ترقی جامعه باشد، نه اینکه سکون و کمتحرکی جامعه را در پی داشته باشد.
اصحاب قلم میبایست شرافت قلم خود را به هیچ چیز جز آنچه مورد رضای حق تعالی است قرار ندهند. یکی از رسالتهای اهالی قلم بیان واقعیات به منظور رفع نواقص و کمبودها و نیز ایجاد انگیزه برای بروز و شکوفا شدن استعدادهای بالقوهی افراد جامعه میباشد.
رسالت دیگر این فرهیختگان هموار کردن راه ورود فعالان دلسوز و متعهد در کلیهی عرصههای خدمتگزاری و فعالیت در کشور به منظور پیشرفت سریع جامعه میباشد.
همچنین میبایست اضافه نمود از مهمترین وظایف و مسؤولیتهای این قشر ارزشمند جامعه، آمادهسازی بستر لازم جهت انتخاب آگاهانهی مردم و افکار عمومی برای مواجهه نمودن مردم با مسائل و شکلات و اتخاذ تصمیمات در مواقع مقتضی میباشد.
حال که در خصوص وظایف و رسالتهای این قشر مطالبی بیان گردید، یکی از مشکلات که به نظر میرسد ریشه در تاریخ این مرز و بوم دارد محدود شدن اهالی قلم در دوران خفقان ستمشاهی میباشد که در آن هیچ زمینهی فکری به جز مداحان و ثناگویان تاج و تخت، حق بروز و ظهور استعدادها و تفکرات خود را در جامعه نداشتند، به نحوی که اگر ایران، امروزه به عنوان کشوری پیشرفته و توسعهیافته شناخته نمیشود شاید به جرأت بتوان گفت بیتوجهی و بیاعتنایی به اهالی قلم و فرهیختگان در زمان خفقان شاهنشاهی یکی از دلایل عمدهی آن میباشد.
ایران امروز گرچه در مسیر رشدو شکوفایی گام برمیدارد اما باید توجه داشت که شکوفایی هر کشور و ملتی در گرو تلاش جوانان و نوجوانان و در اصل باورهای اعتقادی آنهاست . پس آنچه را که باید از ریشه محکم ساخت ،اساس و اصول باورهای جوانان است .
آنچه که به وضوح رخ می نماید این است که عقاید مذهبی هر فرد بر افکار او وافکارش بر گفتار وی و گفتارش بر افکار وی تاثیر میگذارد و در نتیجه کردار وی تحت تاثیر قرار خواهد گرفت آنچنان که امروز می بینیم جهان غرب از طریق رسانه های عمومی چون اینترنت ،ماهواره و ... دقیقا عقاید و باورهای مذهبی جوانان کشور را هدف قرار داده .چرا که گویا آنان سریع تر متوجه شده اند که برای نابودی هر ملت باید از ریشه جوانانش را خشکاند .
حال به این موضوع می پردازیم که چگونه جهان غرب می تواند ما را از طریق تضعیف هویت مذهبی مان از پیشرفت علمی بازدارد ،چه عواملی و شرایطی تسریع کننده ی این هجوم و حشیانه و واضح اند؟و مهم تر آنکه چگونه و از چه طریق میتوان جوانان را از آماج حملات بی رحمانه و سیاستمدارانه ی جهان غرب حفظ کرد.
تحقیق و دراصل پاسخ ما به پرسش ریاست جمهوری ،مبتنی بر علائق نوجوانان و جوانان امروز و گرایشات دینی و مذهبی ،همچنین عوامل دور کننده ی آنها از پیشرفت و حتی علاقه مندی به این جهت است .
در اصل در مسیر پاسخ به این سوال و در مسیر رسیدن به کلیدهایی برای بازگشایی این درهای بسته ما با پرسش و پاسخ های متعددی از جوانان اطلاعاتی بدست آورده و با مطالعه ی آثاری چند از استادان مذهبی ،علمی و تاریخی چون استاد اصغر طاهر زاده ،استاد شهید مرتضی مطهری ،دکتر علی شریعتی و با بهره گیری از تفسیر المیزان به اهتمام استاد بزرگ علامه طباطبائی و سایر منابعی که در پایان تحقیق ذکر شده اند توانسته ایم پاسخی مناسب و مطابق با نظر بسیاری از جوانان هم وطنمان را در چندین صفحه گرد آوری کنم.
امید است با بررسی این پرسش و تحلیل راه کارهای ارائه شده اسلامی حقیقی و ایرانی جاوید را نظاره گر باشیم.
از همین رو امروزه در سراسر جهان صاحبان صنایع، بازرگانان، مدیران و برنامه ریزان بخشهای خصوصی ودولتی برای افزایش کارائی و صرفه جوئی در هزینه های خود، به بانک های اطلاعاتی و مؤسسات اطلاع رسانی روی آورده اند. در کشور ما نیز دسترسی به اخبار و اطلاعات یکی ازشرایط ضروری پیشرفت و توسعة کار شرکت ها و مؤسسات بازرگانی، تولیدی، صنعتی و خدماتی است.
دراین راستا شما نیز می توانید مانند اکثر دست اندرکاران امور اقتصادی کشور مرکز اطلاعات فنی ایران را به عنوان قویترین موسسه اطلاع رسانی اقتصادی منبع اطلاعات مورد نیاز حرفه خود قرار دهید. متخصصان و کارشناسان ما اطلاعات اقتصادی بهنگام را از منابع مجاز و موثق داخلی و بین المللی گردآوری نموده و پس از تفکیک و طبقه بندی در کوتاهترین زمـان ممـکن به صورت آنلاین یا از طریق ایمیل، فکس و پست در اختیــار شمـا قـرار مـی دهنـد.
بنـابـرایـن شمـا نیـز ماننـد دیگـر اعضـاء مرکز اطلاعات فنی ایران مشترک این مؤسسه اطلاع رسانی شوید و زمینه موفقیت بیشتر سازمان خود را در عرصه فعالیت های اقتصادی فراهم آورید!
مذهب یکی از مهم ترین عوامل پیشرفت و برداشتن موانع و سدها در مسیر این هدف است حال به چندین نکته در این باب اشاره میکنیم.
· ایجاد اتحاد و پیوستگی و تحکیم بنیاد خانواده
· ایجاد کنفرانس های مذهبی سیاسی و حضور پیدا کردن شخصیت های مطرح سیاسی ،اجتماعی و پاسخ به پرسش های جوانان در مورد فعالیت های سیاسی کشور
· ایجاد برنامه های تلویزیونی تاریخی ،سیاسی و اجتماعی و سپس طراحی مسابقاتی مبنی بر اطلاعات داده شده در این برنامه ها و سپس معرفی افراد برتر
· الگو گیری از فیلم های اروپایی در مورد القا کردن خودباوری و نشان دادن تاثیر والای مذهب در پیشرفت و تعالی یک کشور
· و سایر مواردی که بعد از پرداختن مفصل و تشریح گزینه های بالا در پست های بعد به آنها خواهیم پرداخت .
ددطدطئطدطدوطئوطئطط..ط
ئطوئوطئوط